Heroes-tähti Hayden Panettiere erosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suosituksi nousseen Heroes-televisiosarjan tähtipariskunta on nyt historiaa, kun Hayden Panettiere ja hänen vastanäyttelijänsä Milo Ventimiglia ovat eronneet.

Pariskunnan suhteen heikosta tilasta saatiin ensimmäisiä merkkejä jo puolisen vuotta sitten, kun 19-vuotias Hayden muutti pois kotoaan. 31-vuotias Milo olisi tuolloin halunnut muuttaa yhteen teinitähden kanssa, mutta Hayden halusikin ostaa oma asunnon. Viime viikolla erohuhut vahvistuivat entisestään, kun Hayden vietti iltaa romanttisissa merkeissä Jesse McCarthyn kanssa Beverly Hillsissä sijaitsevassa ravintolassa.

Julkkisparin erosta ensimmäisenä uutisoineen Us Weekly -lehden mukaan yli vuoden kestänyt seurustelu päättyi, koska parin elämäntyylit erosivat niin paljon toisistaan. Hayden Panettiere pitää juhlimisesta Hollywoodin yöelämässä, mutta Milo ei. Ventimiglia haluaa keskittyä juhlimisen sijaan oman Divide Pictures -tuotantoyhtiönsä toimintaan.

Uusimmat