Naomi Watts nakuili parvekkeella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina hiljaiseloa työrintamalta pitänyt brittinäyttelijä Naomi Watts on keskittynyt viime kuukaudet perhe-elämään, sillä Naomi ja hänen näyttelijämiehensä Liev Schreiber saivat äskettäin esikoisensa.

Nyt paparazzit ovat ikuistaneet hotellihuoneensa parvekkeella nakuilleen supertähden. King Kong ja The Ring -elokuvia tähdittänyt Naomi Watts nautti parvekkeella olostaan kylpytakissa, joka ei kuitenkaan pysynyt kiinni, vaan paljasti supertähteä tiirailleille hänen alastoman vartalonsa. Katso kuvat tästä.

Mitään kovin ihmeellistä alastomassa Naomissa ei kuitenkaan ole, sillä hänet nähdään pian ilman rihman kiertämää myös valkokankaalla elokuvassa Mother And Child, jonka kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2010.

Uusimmat