Justin Timberlake on tyylikkäin miestähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lastenohjelmasta ja poikabändistä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Justin Timberlake tunnetaan nykyisin uransa lisäksi myös varsin tyylikkäänä miehenä. Nyt asiasta on saatu kylmää faktaa.

Justin Timberlake äänestettiin nimittäin GQ-lehden lukijoiden toimesta maailman tyylikkäimmäksi miestähdeksi. Lehden maaliskuun numerossa julkaistavien tulosten mukaan kymmenen parhaan joukossa ovat viihdemaailmasta myös hiphop-tähdet Kanye West ja T.I..

28-vuotiaan Timberlaken tyyli sai suitsutusta erityisesti rohkeista asuvalinnoista ja uusien trendien luomisesta esimerkiksi hattujen, kolmiosaisten pukujen, ohuiden kravattien ja partojen suhteen. Justin lanseerasi muutama vuosi sitten myös oman William Rast -vaatemalliston. Hän itse pitää tyylikkäimpänä naisena supermalli Kate Mossia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat