Justin Timberlake on tyylikkäin miestähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lastenohjelmasta ja poikabändistä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Justin Timberlake tunnetaan nykyisin uransa lisäksi myös varsin tyylikkäänä miehenä. Nyt asiasta on saatu kylmää faktaa.

Justin Timberlake äänestettiin nimittäin GQ-lehden lukijoiden toimesta maailman tyylikkäimmäksi miestähdeksi. Lehden maaliskuun numerossa julkaistavien tulosten mukaan kymmenen parhaan joukossa ovat viihdemaailmasta myös hiphop-tähdet Kanye West ja T.I..

28-vuotiaan Timberlaken tyyli sai suitsutusta erityisesti rohkeista asuvalinnoista ja uusien trendien luomisesta esimerkiksi hattujen, kolmiosaisten pukujen, ohuiden kravattien ja partojen suhteen. Justin lanseerasi muutama vuosi sitten myös oman William Rast -vaatemalliston. Hän itse pitää tyylikkäimpänä naisena supermalli Kate Mossia.

Uusimmat