Kate Moss sittenkin raskaana rokkarille – onko tässä vauvamasu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss seurustelee nykyisin rokkari Jamie Hincen kanssa. Pariskunnan on huhuttu odottavan lasta jo aiemmin, mutta tuolloin tiedot kuitenkin kumottiin perättöminä. Sittemmin Mossin kerrotaan kuitenkin vahvistaneen olevansa raskaana.

Brittiläisen News Of The World -lehden mukaan Kate Moss olisi nyt vahvistanut iloisen perheuutisen läheisimmille ystävilleen ja kertonut olevansa 12 viikolla raskaana. Lehden saamien tietojen mukaan supermalli on innoissaan raskaudesta.

Nyt Moss on myös ikuistettu julkkisten suosimassa The Ivy -ravintolassa Lontoossa. Kuvista voidaan päätellä, että Kate Mossin vatsanseutu on mahdollisesti hieman pyöristynyt, mikä vahvistaa entisestään raskaushuhuja. Katso kuvat tästä.

Mossin odotetaan vahvistavan raskautensa pian myös virallista tietä. Hänellä on aikaisemmasta suhteestaan lehtikustantaja Jefferson Hackin kanssa kuusivuotias tytär Lila Grace.

Uusimmat