Katy Perry: ”Las Vegasissa menee muisti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman supertähdeksi viime vuoden aikana noussut räväkkä laulaja Katy Perry esiintyi ystävänpäivän iltana Las Vegasissa sijaisevan Hard Rock -hotellin Wasted Space -klubilla. Stara oli mukana keikalla.

Yleisönsä äärimmäisen hyvin ottanut ja välittömästi esiintynyt tähti kertoi kappaleidensa välijuonnoissa hauskoja tarinoita kokemuksistaan ja muiden muassa ryyppyreissuistaan Las Vegasissa. Hän totesi esimerkiksi, ettei muista yhtäkään Vegasin reissuaan kokonaan, vaan hänelle aina on jossain vaiheessa tullut pieni blackout rajun juhlinnan seurauksena.

Katy Perry oli varsin tuohtunut siitä, että hän sai lauantaina ystävänpäivälahjaksi vain vaivaisen webkortin. Tämän johdosta hän antoi keikkaa seuraamassa olleiden miesten kuulla kunniansa ja totesi miesten haluavan ”vain maidon, mutta ei koko lehmää”.

Hän ei kuitenkaan paljastanut keneltä sai kyseisen webkortin tai oliko se peräisin ex-poikaystävältä, rokkari Travis McCoyltä. Keikan yleisössä oli mukana myös Paris Hiltonin ex-poikaystävä Benji Madden, jonka seurassa Katy Perry suuntasi keikkansa jatkoille Palazzo-hotellissa sijaitsevaan Lavo-ravintolaan.

Ennen Las Vegasin keikkaa Katy sivalsi entistä poikaystäväänsä lähes samoin sanoin myös Los Angelesin keikallaan.

– Tytöt, jos olette joskus tapailleet poikaa – erityisesti Gym Class Heroes -yhtyeen laulajaa – älä tee sitä uudelleen! Pojilla pitäisi olla sydän. Tiedättekö mitä tarkoitan? Jotkut pojat haluavat vain maidon, mutta eivät halua ostaa sitä varten omaa lehmää, Katy Perry valitteli saamaansa kohtelua.

Uusimmat