Maailmankiertue toi Madonnalle 180 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Sticky & Sweet -maailmankiertueellaan oleva poptähti Madonna oli viime vuonna maailman eniten tienannut poptähti. Eurooppaan tulevana kesänä siirtyvä kiertue tuotti viime vuonna huimat 180 miljoonaa euroa. Se nosti Madonnan maailman eniten tienaavaksi poptähdeksi.

Suomessa 6. elokuuta esiintyvän 50-vuotiaan supertähden konserttilippujen korkeat hinnat ovat närkästyttäneet faneja ympäri maailmaa. Siitä huolimatta viime vuonna keikoilla kävi peräti kaksi miljoonaa katsojaa. Kiertueen suuri suosio on korvannut Hard Candy -albumin odotettua heikompaa menestystä.

Eniten tienanneiden tähtien listan julkaisseen Billboard-lehden mukaan toiseksi eniten tienasi Bon Jovi -yhtye, jonka tileille kilahti noin 120 miljoonaa euroa ja kolmaneksi eniten tienasi Bruce Springsteen, jonka tilipussi kasvoi noin 118 miljoonalla eurolla. Brittitähdistä eniten tienasivat The Police ja Coldplay.

Uusimmat