Madonnan alastonkuvasta maksettiin 30.500 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan jo 1970-luvulla ikuistettu alastonkuva huutokaupattiin muutama päivä sitten Christien huutokaupassa suuren mediakohun saattelemana. 20-vuotiaan Madonnan rohkean alastonkuvan hinnan odotettiin nousevan pilviin, mutta toisin kävi.

New Yorkissa järjestetyssä huutokaupassa mustavalkoisesta alastonkuvasta maksettiin 30.500 euroa, vaikka hinnan odotettiin nousevan selvästi suuremmaksi. Christie ilmoitti ensin, että kyseessä olisi ollut kaikkien aikojen kallein valokuvasta huutokaupassa maksettu summa, mutta korjasi myöhemmin että Helmut Newtonin ikuistamasta kuvasta on aiemmin maksettu 77.500 euroa.

Lee Freidlanderin ikuistaman Madonnan alastonkuvan osti italialainen liikemies Fabrizio Masoni, joka omistaa nahka-alan yrityksen Toscanassa. Liikemiehen mukaan kuva lisätään yhtiön taidekokoelmaan ja asetetaan näytteille yhtiön esittelytiloihin.

Uusimmat