Nyt puhuu Chris Brownin isä: ”Hän katuu pahoinpitelyä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun r&b-tähti Rihannan reilu viikko sitten pahoinpidellyt artisti-poikaystävä Chris Brown on piileskellyt Las Vegasissa sijaitsevan Hard Rock -hotellin sviitissä, mutta on sittemmin luultavasti siirtynyt muihin maisemiin. Hänen isänsä on nyt antanut lausunnon medialle poikansa puolesta.

44-vuotis Clinton Brown lensi yhdessä poikansa kanssa Los Angelesiin osallistuakseen Grammy-gaalaan, johon Chris ei lopulta päässytkään osallistumaan pidätyksensä takia. Isän mukaan Chris katuu tekoaan ja hän toivoo poikansa pääsevän pian tapahtuneen yli.

– Hän katuu tapahtunutta kovasti. Hän on huolissaan tilanteesta ja toivoo, että Rihanna on kunnossa. Tämä on kovin ikävää tämä koko tilanne. Toivottavasti hän pääsee tämän yli. Meillä kaikilla on mustat hetkemme ja meidän tulee ottaa tästä tapauksesta opiksemme, isä kertoi People-lehdelle.

Uusimmat