Paris Hilton: Raju vilautuskuva vai feikki?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton tuli taannoin tunnetuksi monista vilautuskuvistaan, joissa ilman alushousuja juhlinut superjulkkis esitteli alapäätään enemmän tai vähemmän tahattomasti kameroille.

Nyt Hilton on kuvattu hieman samankaltaisessa tilanteessa hänen vieraillessaan vaatekaupassa. Monien amerikkalaisjulkaisujen mukaan paparazzikuvissa näkyy Hiltonin paljas alapää, mutta suurin osa lukijoista tuntuu olevan asiasta toista mieltä. Katso kuvat tästä ja tee oma johtopäätöksesi.

Musiikkiuralle toimintaansa vuonna 2006 laajentanut Paris Hilton ilmoitti äskettäin esittävänsä tulevalla kakkosalbumillaan myös hiphop-tyylistä musiikkia esikoislevyltä tutun pehmopopin lisäksi. Tulevan levyn sisällöstä saadaan lisätietoja jo lähipäivinä.

Uusimmat