RAW:n wrestling-tähdet saapuvat Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

World Wrestling Entertainment, eli WWE, tekee pitkään odotetun paluun Helsingin Jäähalliin keskiviikkona 10. kesäkuuta. Kolmen vuoden odotuksen jälkeen suomalaiset wrestling-fanit pääsevät näkemään WWE-toimintaa parhaimmillaan.

Mukana ovat RAW:n kohutuista supertähdistä muiden muassa John Cena, Chris Jericho, Shawn Michaels, CM Punk ja Rey Mysterio. Helsingin tapahtumassa on luvassa häkellyttävää ammattitaitoista taiturointia, kovia otteita, saippuasarjamaista juonittelua, fysiikan lakeja kyseenalaistavaa vääntöä, savua, vauhtia, valoja ja pauketta. Edellisen kerran WWE:n show nähtiin Suomessa marraskuussa 2005.

Wrestling on yksi Yhdysvaltain ja koko maailmankin seuratuimmista viihdemuodoista. Hulk Hoganin ja Rockin kaltaiset jättiläiset ovat tehneet showpainista huippusuosittua kansanhuvia, jota sadat miljoonat katsojat seuraavat livenä ja televisiosta.

Uusimmat