Anna Abreu: ”Intiimit klubit tuovat nautintoa”, kuuntele!

Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Anna Abreu, joka palkittiin viime vuonna vuoden naissolistin Emma-palkinnolla. Anna kertoo tässä viime vuoden Tammerfestin yhteydessä tehdyssä haastattelussa muiden muassa kesätunnelmistaan, festarikeikkailusta, suhteestaan faneihin ja omista lomasuunnitelmistaan.

Lisäksi Anna Abreu paljastaa kuinka suomalainen ja portugalilainen festariyleisö eroavat toisistaan. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi tai matkapuhelimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat