Top Gear -tähtien helikopteri teki pakkolaskun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun brittiläisen Top Gear -autoiluohjelman juontajat Jeremy Clarkson ja Richard Hammond ovat joutuneet lievään lento-onnettomuuteen, kun heitä kuljettanut helikopteri törmäsi lentoonlähdön yhteydessä lokkiin.

Perjantaina Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa, sattuneessa onnettomuudessa lokki osui helikopterin lapoihin noin 130 metrin korkeudessa. Tämän jälkeen kopteri joutui tekemään pakkolaskun.

Koneessa oli juontajakaksikon ja lentäjän lisäksi mukana myös kilpa-ajaja Greg Murphy. Kukaan ei loukkaantunut uhkaavassa tilanteessa ja onnistuneen pakkolaskun jälkeen matkustajat tutkivat koneen roottorinlapojen saamia vaurioita ja ottivat valokuvia turmakoneesta.

Jeremy Clarkson ja Richard Hammond ovat tällä hetkellä Top Gear -ohjelman kiertueella. Lentopelko ei miehiä vaivannut, sillä he siirtyivät pian toiseen helikopteriin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat