Hollywoodin surkeimmat elokuvat palkittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi yönä Hollywoodissa järjestetään vuoden merkittävin palkintogaala, kun Oscar-pystit jaetaan viime vuoden parhaille elokuville ja elokuva-alan ihmisille. Viime yönä osansa saivat perinteiseen tapaan viime vuoden huonoimmat elokuvat ja alan ihmiset.

Razzie-palkintojen gaalassa eniten pystejä surkeimmista tuotoksista sai Mike Myersin The Love Guru, jonka tähtinä nähdään Justin Timberlake ja Jessica Alba. Leffa ”palkittiin” huonoimpana elokuvana, huonoimmasta käsikirjoituksesta ja Mike Myers huonoimmasta miespääosasta.

Erityisen menestyksekäs oli myös seurapiirijulkkis Paris Hilton, joka palkittiin kolmella pystillä. Hän sai tuotoksistaan huonoimman naispääosan, huonoimman naissivuosan ja huonoimman leffaparin palkinnot. Samalla hän nousi ennätyslukemiin Eddie Murphyn kanssa, joka sai viime vuonna myös kolme palkintoa.

Huonoimmasta miessivuosasta palkittiin Mamma Mia! -elokuvasta Pierce Brosnan ja huonoimman jatko-osan palkinnon sai viimeisin Indiana Jones -elokuva.