Michael Jackson tekee jättipaluun – tähtitieteelliset tulot!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uransa allonpohjassa viime aikoina rypenyt poptähti Michael Jackson on keksinyt keinon saada raha-asiansa taas kuntoon. Hän aikoo nimittäin tehdä massiivisen paluun, jollaista ei ole aiemmin nähty.

Supertähden taustavoimat vahvistivat perjantaina, että Michael Jackson suunnittelee tekevänsä peräti 30 konserttia pelkästään Lontoon jättimäisellä O2 Arenalla. Lipputulojen on brittilehdistössä arvioitu olevan huimat 165 miljoonaa euroa, eli lähes saman verran kuin Madonnan Sticky & Sweet -kiertue tuotti viime vuonna. Jacko tienaa siis jokaisesta esiintymisestään arviolta 5,5 miljoonaa euroa.

MRSA-sairaalabakteeriin sairastunut 50-vuotias poppari ei anna sairauden estää näyttävää paluutaan, sillä hän haluaa näyttää faneilleen olevansa edelleen voimissaan. Massiivisesta paluusta on huhuttu jo kuukausia, mutta näin suuresta suunnitelmasta ei kuitenkaan edes huhuttu etukäteen. Konserttisarja odottaa vielä lopullista vahvistustaan. Konsertit aiotaan järjestää ensi kesänä.

Uusimmat