Huh, mitä tapahtui Lisa Rinnan huulille? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on kertonut suostuvansa alastonkuviin, mikäli sellainen pyyntö tulisi.

Lisa Rinna on edelleen Yhdysvalloissa kuuma julkkisnimi. Hänet on viime aikoina nähty muiden muassa Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Muodollisesti pätevä ja lukuisia kauneusleikkauksia vuosien varrella läpi käynyt näyttelijä on nyt kuitenkin tainnut tehdä pari operaatiota liikaa.

Hän poseerasi viime sunnuntaina Oscar-juhlien punaisella matolla näyttävään violettiin iltapukuun sonnustautuneena, mutta neitokaisen kasvoissa ei ollut kaikki kunnossa. Aikoinaan kuvankauniina naisena pidetyn tähden huulet olivat nimittäin kärsineet kuvien perusteella jonkinasteisia vahinkoja kauneusleikkauksissa. Katso kuvat tästä.

45-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.

Uusimmat