50 Cent alistui Eminemille – levy saa odottaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin lukeutuvat hiphop-tähdet Eminem ja 50 Cent ovat sopineet levyjensä julkaisujärjestyksestä. Paluutaan parhaillaan tekevä Eminem on saanut 50 Centin siirtämään levynsä julkaisua kunnes hänen seuraava studiolevynsä saadaan kauppoihin.

Molemmat supertähdet työstävät parhaillaan seuraavia albumeitaan ja nyt Fifty on pakotettu siirtämään Before I Self Destruct -albuminsa julkaisua. Päätökseen on vaikuttanut myös levyn tuottaja Dr. Dren kiireet Eminemin Relapse-albumin kanssa.

Dr. Dre ja Eminem ovat työstäneet paluulevyä tiiviisti jo kuukausien ajan. Levy alkaa olla hiljalleen valmis ja sen odotetaan päätyvän kauppoihin ensi syksynä. Alunperin levy oli määrä julkaista jo keväällä. 50 Cent pääsee studioon vasta kun levy on valmis. Eminemin edellinen studiolevy Encore julkaistiin viisi vuotta sitten.

– Nyt olen junassa ja Eminem istuu edellä olevassa vaunussa. Ihmiset ovat menestykseni myötä ilmeisesti unohtaneet, että olen oikeastaan Eminemin artisti. He voivat kuitenkin verestää muistoja katsomalla ensimmäisiä haastatteluitani, joissa olen Eminemin ja Dr. Dren kanssa, 50 Cent kertoi Star -lehden mukaan.

Uusimmat