Räjähtäneen näköinen Amy Winehouse palasi kotiin, katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse suuntasi hieman ennen joulua joululomalle St. Lucian saarelle Bahamalle. Loma kuitenkin venyi, kun poptähti viihtyi saarella odotettua paremmin ja tapasi siellä myös uuden miehen. Samaan aikaan hän ilmoitti myös päässeensä eroon huumeista.

Nyt Amy Winehousen yli kaksi kuukautta kestänyt joululoma on viimein päättynyt. Tuona aikana hänen aviomiehensä Blake Fielder-Civil on ehtinyt päästä vankilasta ja ilmoittaa hakevansa Amystä avioeroa tämän miesseikkailujen takia. Tällä hetkellä pariskunnan tilanne on vielä tuntematon, mutta Amy vihjasi pari viikkoa sitten haluavansa jatkaa avioliittoa aikaisemmista puheistaan huolimatta.

Lontoon Gatwickin lentokentällä tänä aamuna kuvattu Amy ei kuitenkaan näytä yhtään terveemmältä kuin lähtiessään. Katso kuva tästä. 25-vuotiaan laulajan olemukseen vaikutti mahdollisesti myös yhdeksän tunnin lento Atlantin yli. Tapansa mukaan Amy Winehouse oli tuhertanut silmiinsä tavaramerkikseen muodostunutta mustaa meikkiä.