Vau mitkä melonit Jessica Alba, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkkismaailmasta, sillä hän on keskittynyt lähinnä perhe-elämäänsä ja pienen Honor Marie -tyttärensä hoivaamiseen.

Viime viikonloppuna Jessica Alba kuvattiin ystävineen ostoksilla Beverly Hillsissä sijaitsevan The Grove -kauppakeskuksen yhteydessä olevalla Farmers Market -alueella. Hänen mielenkiintonsa kohdistui ostosretken aikana myös meloneihin. Katso kuva Jessicasta ja hunajameloneista tästä!

Pahoittelemme jo etukäteen, mikäli otsikon antama lupaus ei mielestäsi täsmää artikkelin sisällön ja sen tarjoaman linkin kanssa. Ihmismieli tekee aika-ajoin temppujaan erityisesti melonien suhteen. Samalla voit käydä tutustumassa myös Markkinointi & Mainonta -lehden mainioon juttuun otsikolla ”Seksiä tihkuva nymfomaani unohti rintaliivit kotiin”.