Lopetettu Pako-sarja saa näyttävän loppuhuipennuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin varsin suuren suosion saanut Prison Break, eli Pako, -televisiosarja päästettiin alkuvuodesta viimein tuskistaan lopettamalla juoneltaan loppuun kulutetun sarjan tekeminen. Tuotantoyhtiö ja Fox-kanava ovat kuitenkin niin innoissaan sarjan saamasta suosiosta, että sille suunnitellaan nyt kahden tunnin pituista päätöstä.

Hollywoodissa on viime aikoina huhuttu, että Pako-sarjan viimeisillä tuotantokausilla sivuosassa esiintynyt Gretchen-hahmo olisi saamassa oman minisarjansa. E! Online on nyt kuitenkin kiistänyt nämä tiedot, mutta vahvistanut, että varsinainen sarja saa vielä jatkoa kahden extra-jakson muodossa. Toinen jaksoista on nimeltään The Old Ball and Chain ja toinen Free.

Päätösjaksojen tapahtumat alkavat muutama päivä varsinaisen sarjan tapahtumien päättymisen jälkeen. Tarkoituksena on saada sarjan tapahtumille selvät päätökset. Studion edustajan mukaan kyseessä ovat kuitenkin jaksot, jotka ovat itsekantavia, eli niitä voi seurata vaikka Pako-sarja ei olisikaan tullut aiemmin tutuksi. Aikaisemmat huhut pitävät siltä osin paikkansa, että Gretchen on tavalla tai toisella mukana näissä jaksoissa. Tuotantoyhtiö ei kuitenkaan paljasta miten, ettei Pako-sarjan juoni paljastuisi.