Katie Holmesin hiusmuoti naurattaa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpiin julkkispareihin lukeuvat Tom Cruise ja Katie Holmes ovat viime aikoina komeilleet tavallista vähemmän otsikoissa, kun Katie työstää parhaillaan seuraavaa elokuvaansa New Yorkissa.

Katie Holmes on Cruisen kanssa solmitun avioliiton ja perheenlisäyksen saamisen jälkeen ollut työurallaan todellisessa alamäessä. Taannoinen Mad Money -elokuvan sivurooli oli toivottavasti kuitenkin uran pohjakosketus ja jatkossa roolit olisivat parempia. Tuoreimpien kuvien perusteella toiveet eivät kuitenkaan ole kovinkaan korkealla.

Katie ikuistettiin The Extra Man -leffan kuvauspaikalla perin erikoisessa tukkalaitteessa. Holmesin roolihahmolla oli päässään helmiä, jollaisia nähtiin Suomessakin ihmisten hiuksiin punottuina viimeksi 90-luvun alkupuolella. Katso kuva tästä. Tarkempi selitys neitokaisen hiusmalliin selvinnee, kun elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2010.