Vanilla Ice pyytää anteeksi musiikkiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alkupuolella Ice Ice Baby -kappaleellaan suomalaisiakin tanssittanut Vanilla Ice, oikealta nimeltään Robert Van Winkle, teki musiikkinsa lisäksi lähtemättömän vaikutuksen myös tuon ajan hius- ja vaatemuotiin.

Raidalliset pulisongit ja pussihousut hiteiksi tehnyt supertähti on nyt yllättäen pyytänyt julkisesti anteeksi.

– Olen pahoillani. Ice Ice Baby myi yli 40 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, mutta olen pahoillani hiusmalleista, pussihousuista, skandaaleista, valheista, jengeistä ja olen pahoillani myös musiikistani. Olin silloin nuori, helposti manipuloitavissa ja olin kuin marionetti, Vanilla Ice kertoo videolla.

Video liittyy Virgin Mobile -palvelun lanseeraamaan Right Music Wrongs -kampanjaan, eli on osa mainoskampanjaa.