Michael Jackson kumosi sairaushuhuja ”livenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konserttilavoille paluustaan aiemmin tällä viikolla kertonut popin supertähti Michael Jackson on nyt esiintynyt lyhyen ajan sisällä jo toistamiseen livenä.

Lontoolaisessa viiden tähden hotellissa tulevien keikkojensa merkeissä asustava poppari tapasi fanejaan hotellin edustalla. Tulevien keikkojen järjestäjän mukaan Jacko on läpäissyt vakuutuksia varten tarvittavat lääkärintarkastukset ja eilenkin hän vaikutti ulkonäköään lukuunottamatta varsin terveeltä ja virkeältä.

Jackson kätteli monia häntä katsomaan tulleita faneja ja jakoi hetken jopa nimikirjoituksia. Lopulta fanit kuitenkin huomasivat, että papareihin oli ilmestynyt nimikirjoituksen sijaan teksti ”This is it”, joka on myös tähden paluun teemana. Tällä kertaa supertähden kasvoilla yleensä nähtävästä maskista ei ollut tietoakaan, sillä kasvoilla oli ainoastaan suuret mustat aurinkolasit.