Amy Winehousella porttikielto Yhdysvaltoihin – festarikeikka peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkältä Karibian joululomaltaan äskettäin Britanniaan palannut poptähti Amy Winehouse ei vieläkään pääse aloittamaan täysipainoisesti Yhdysvaltojen valloitustaan. Hänellä on nimittäin edelleen porttikielto maahan.

Ensimmäisen kerran jo vuosi sitten uutisoitu tilanne ei ole vuoden aikana muuttunut, kuten Winehouse aiemmin odotti. Vuosi sitten hänen taustavoimansa uskoivat tilanteen korjaantuvan, mutta poptähti ei saa vieläkään astua Yhdysvaltojen maaperälle, koska hänelle ei myönnetä viisumia maahan.

Winehousen oli määrä esiintyä ensi kuussa Kaliforniassa Coachella-festivaaleilla, mutta odotettua viisumia ei herunut vieläkään ja keikka on nyt alustavasti peruttu. Syynä porttikieltoon on pahoinpitelysyyte, joka hänelle luettiin viime syyskuussa Lontoossa, People uutisoi. Seuraavan kerran poppari joutuu oikeuteen 17. maaliskuuta.

Amy tiedottaja on kuitenkin korostanut, ettei Winehousella ole maahan porttikieltoa, vaan että ”häntä ei päästetä maahan lakisyiden takia”.