Britney Spears mokasi keikalla: ”Tussuni roikkuu ulkona!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Circus-kiertueellaan oleva poptähti Britney Spears on valloittanut kiertueensa alkuun Yhdysvaltojen eteläosien keikkapaikkoja. Sunnuntaina hän esiintyi vuorostaan täysille katsomoille Tampassa, Floridassa. Konsertti ei ilmeisesti kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan.

Pian keikan jälkeen amerikkalaisissa viihdelehdissä raportoitiin Britneyn vaatetukseen liittyneestä ongelmasta keikan aikana. Hänen kerrottiin nimittäin huudahtaneen kesken esiintymisen ”Tussuni roikkuu ulkona!”. Vahvistus tapahtuneeseen saatiin kuitenkin vasta eilen, kun YouTubessa julkaistiin keikalla kuvattu video, jossa kyseinen huudahdus kuullaan kappaleiden välillä valojen sammuttua.

Mitä ilmeisimmin Britneyn kommentti oli tarkoitettu vain popparin vieressä seisseille tanssijoille, mutta avoinna ollut mikrofoni välitti sen samalla myös kymmentuhatpäiselle katsojajoukolle. Katso video artikkelin alta tai tästä. Muilta osin kiertue on sujunut tähän saakka odotettua paremmissa merkeissä. Keikan jälkeisenä päivänä maanantaina Britney vietti ansaittua vapaapäiväänsä Miamissa yhdessä lastensa kanssa.