Duudsonit: ”Me kaapatahan koko studio!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaiset hurjapäät, Duudsonit, pääsevät ääneen ensi viikolla Radio NRJ:n iltapäiväohjelmassa, kun Jukka ja Jarppi juontavat yhdessä NRJ:n Mira Kurosen kanssa Miran kanssa -ohjelmaa maanantaista keskiviikkoon.

– Me kaapatahan koko studio, piretään Miraa panttivankina kolome päivää ja muutetahan koko laitos Duudsoneiden merirosvoradioksi! Toteaa Duudsoneiden Jarppi.

– Radio on siitä kiva paikka, että ohjelmaa voi tehdä ilman vaatteita! Elämöi puolestaan parivaljakon toinen puolisko Jukka.

Miran kanssa on Radio NRJ:n iltapäiväohjelma, jossa julkisuudenhenkilöt pääsevät Mira Kurosen parina tekemään suoraa radiolähetystä. Viikon aikana vieraat ovat intensiivisesti mukana ohjelman suunnittelussa ja osallistuvat aktiivisesti myös tuotantopalavereihin. Aikaisemmin Miran kanssa ohjelmaa ovat tehneet esimerkiksi Negativen Jonne Aaron, Elastinen, Anna Abreu, Cristal Snow, Toni Wirtanen ja The Rasmuksen Lauri.