Britney Spearsin konsertin yllätysvieras: Madonna!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears on esintynyt New Yorkissa tänään iltapäivällä Suomen aikaa. Hänen juuri päättyneessä konsertissaan nähtiin myös todellinen yllätysvieras, kun popin supertähti Madonna nousi lavalle yhdessä Spearsin kanssa.

Britney kertoi verkkosivuillaan olevansa innoissaan Madonnan vierailusta. New Yorkin konsertti sujui ilman merkittäviä välikohtauksia, mutta muilla keikoilla ja kulissien takana tapahtumia onkin ollut riittämiin. Seuraavan kerran Spears nousee Circus-kiertueensa tiimoilta lavalle huomenna perjantaina Newarkissa.

Madonna ja Britney Spears ovat tehneet yhteistyötä ja yhteisiä esiintymisiä aiemminkin. Monet muistavat vielä kohua aiheuttaneen tapauksen, jossa supertähdet suutelivat esiintymislavalla kesken MTV-kanavan gaalaillan. Viime syksynä Britney ja hänen entinen poikaystävänsä Justin Timberlake vierailivat puolestaan Madonnan Sticky & Sweet -konsertissa.