Katy Perry kuherteli rahasateessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Katy Perry tunnetaan parin hittinsä lisäksi myös rohkeista esiintymisasuistaan. Hänet on nähty niin lavalla kuin lavan ulkopuolellakin usein kuvissa, joissa hän nostaa pääosaan muhkean rintavarustuksensa.

Näin on kävi myös supertähden uuden Waking Up in Vegas -singlen musiikkivideon kuvauksissa torstaina Las Vegasissa. Verkkoon on nyt päätynyt kuvia, joissa Katy Perry seisoo tumman komistuksen kanssa rahasateessa lasikopissa. Kyseessä on peli, jossa ihmisten tulee kahmia kopissa ilmavirran mukana lentävää rahaa mahdollisimman nopeasti. Katso kuvat tästä.

Jälleen pääosaan vaikuttivat kuitenkin nousevan tähden rinnat, sillä Perry oli pukeutunut mustapilkulliseen valkoiseen paitaan, joka ei juuri peittänyt paidan alta pilkottaneita punaisia rintaliivejä. Rahasateessa neitokainen myös suuteli hellästi vastanäyttelijäänsä.