Apulanta Emma-voitostaan: ”Raati valisti kasvonsa meille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin rock-yhtyeisiin jo 90-luvun puolivälistä saakka lukeutunut Apulanta palkittiin eilen toistamiseen Emma-gaalassa, mutta viime vuotiseen tapaan yhtye boikotoi tilaisuutta ja jätti saapumatta paikalle.

Kaustisilla eilen keikkaillut suosikkiyhtye lähetti Emma-gaalaan neljä cheerleaderia noutamaan palkintoaan. Nyt yhtye on kommentoinut tuoretta pystiään myös verkkosivuillaan varsin nasevaan sävyyn.

– On tullut se palkinto. Nimittäin raati on valistanut kasvonsa meille ja ollut meille armollinen ja myöntänyt meille hienon Emma-pokaalin/patsaan. Oikein vuoden rock-alpyymi ja kaikkea. Tenho Tuiskun sanoin: kiitoksia vain, pal… (tarkista tyyli ja fraseeraus) Hersyvän onnenitkunkin tirautamme asian johdosta. <3<3<3<3 !!1!1, yhtye kommentoi.

Aikoinaan jättimenestyksestään huolimatta vuosien ajan ilman Emma-pystiä ”väärän levy-yhtiön” takia jäänyt yhtye ilmoitti jo viime vuonna boikotoineensa gaalaa.

– Joka tapauksessa vaikka tänä vuonna meille olikin laitettu aika monta ehdokkuutta noihin eri sarjoihin, ei se silti paranna koko instituution kuvaa silmissämme. Poikien kanssa jätettiin nuo kinkerit suvereenisti väliin, Toni Wirtanen kertoi viime vuonna yhtyeen verkkosivustolla.