Hui, miten pelottavan näköinen Fergie – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen riveissä tunnetuksi tullut laulaja-näyttelijä Stacy ”Fergie” Ferguson on jälleen yllättänyt harmaalla ja ikääntyneen näköisellä olemuksellaan.

Las Vegas -sarjasta ja Transformers-elokuvasta tutun Josh Duhamelin kanssa seurusteleva Fergie kuvattiin edellisen kerran harmaana ja ryppyisenä ”mummona” viime syksynä Hollywoodissa sijaitsevassa katukahvilassa. Tuolloin epäiltiin, että tähden meikkaus olisi jäänyt väliin, mutta nyt sama on toistunut julkkisjuhlissa, joten kyse täytyy olla jostain muusta.

Tällä kertaa Fergie ikuistettiin pelottavan harmaana ja elottoman näköisenä March of Dimes -säätiön tilaisuudessa. Katso kuvat tästä.

Noin neljän vuoden ajan seurustelleet Fergie ja Josh avioituivat tämän vuoden tammikuussa Malibussa, Kaliforniassa. Pariskunta tapasi Las Vegas -sarjan kuvauksissa, kun Fergie teki cameoroolin Monteciton kasinon vierailevana esiintyjänä. Soolouraakin tehnyt laulaja äänestettiin toissa vuonna maailman 36. seksikkäimmäksi naiseksi Maxim-lehden äänestyksessä. Fergie nähdään myös lähiaikoina ensi-iltaan tulevassa Nine-elokuvassa.