Anastacia konsertoi jälleen Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pelkästään Euroopassa yli 14 miljoonaa albumia myynyt muhkeaääninen Anastacia konsertoi Helsingin Hartwall Areenalla lauantaina 6. kesäkuuta.

Kehutun uuden albuminsa Heavy Rotation juuri julkaissut Anastacia palaa neljän vuoden tauon jälkeen vahvempana kuin koskaan. Vuonna 2003 diagnosoitu rintasyöpä on voitettu ja vaikka laulajatar on kokenut muutoksen monella tasolla, uusi tyyli ja uusi soundi ovat tuttua Anastaciaa.

Housemusiikilla vuonna 1999 hittilistoille noussut ja seuraavana vuonna debyyttialbuminsa Not That Kind julkaissut Anastacia nousi nopeasti showbisneksen huipulle voitettuaan MTV:n järjestämän kykyjenetsintäohjelman nimeltä The Cut. Tätä ennen hän oli osoittanut kyvykkyytensä tanssijana mm. Salt’n’Pepan videoilla.

Heavy Rotation -albumin ensimmäinen single I Can Feel You on viihtynyt pitkiä aikoja Suomen soitetuimpien radiobiisien joukossa. Myös Anastacian aikaisemmat hitit, kuten I’m Out of Love, Sick And Tired, Left Outside Alone, One Day In Your Life ja Paid My Dues pitivät laulajattaren Suomen listalla kuukausia taaten platinamyynnin.

Uuden levyn teossa ovat olleet mukana muiden muassa Ne-Yo, Lester Mendez ja popin kultasormi JR Rotem. Vahvan ja persoonallisen lauluäänen omaavaa Anastaciaa on musiikillisesti verrattu mm. Tina Turneriin, Macy Grayhin ja Lenny Kravitziin. Varmaa on, että laulajattaren ääni ei jätä ketään kylmäksi. Edellisen kerran Anastacia nähtiin Suomessa vuonna 2005, jolloin hän myi loppuun Hartwall Areenan kahtena peräkkäisenä iltana.