Teinitähdestä varttui seksiä tihkuva kaunotar, katso upeat kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Emmy Rossum on monilahjakkuus, joka on 22 ikävuoteensa nähden tehnyt jo todella menestyksekkään ja monipuolisen uran. Teini-ikäisenä monista televisio- ja elokuvarooleistaan tunnetuksi tullut tähti nähdään nyt seksikkäissä kuvissa.

Kova laki -sarjassa vuonna 1997 televisiodebyyttinsä tehnyt ja sittemmin myös valkokankaalla muiden muassa elokuvissa The Day After Tomorrow ja Poseidon nähty nuori tähti on saanut urallaan jo monia palkintoja. Tänä vuonna hänet nähdään valkokankaalla elokuvissa Dare ja Dragonball Evolution. Nyt Emmy Rossum on poseerannut ensimmäisen kerran myös seksikkäissä lehtikuvissa Details-lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

New Yorkissa syntynyt 22-vuotias Emmy Rossum, koko nimeltään Emmanuelle Grey Rossum, lauloi jo pikkutyttönä New Yorkin Metropolitan-oopperatalossa viiden vuoden ajan ja esiintyi muiden muassa Placido Domingon ja Luciani Pavarottin kanssa. Hän lauloi peräti 20 eri oopperassa. 12-vuotiaana hän päätti siirtyä oopperalaulajasta näyttelijäksi.