Tältä Jennifer Love Hewitt näyttää raskaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon useita kertoja äänestetty Hollywood-tähti Jennifer Love Hewitt kuvaa parhaillaan Pasadenassa Aavekuiskaaja-televisiosarjan uusia jaksoja, jossa hänen roolihahmonsa on raskaana. Nyt kuvauksista on päätynyt otoksia verkkoon.

Jennifer Love Hewitt nähdään kyseisissä kuvissa pukeutuneena farkkuihin, valkoiseen kauluspaitaan ja mustiin liiveihin. Hänen roolihahmonsa Melinda Gordon on ollut raskaana jo jonkin aikaa, joten kuvat eivät tule sarjaa aktiivisesti seuraaville yllätyksenä. Katso kuvat tästä.

Aavekuiskaaja-sarja on pyörinyt jo useiden vuosien ajan ja Starakin tapasi taannoin Hewittin sarjan kuvausten tiimoilta. Jennifer kertoi muiden muassa sarjan suosiosta ja omasta kuntoilustaan. Lue haastattelu tästä.