Bond-kaunotar: ”James Bond olisi kauhea poikaystävä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä mallimaailman tähdeksi noussut Olga Kurylenko on ruotinut tuoreessa lehtihaastattelussa James Bondia poikaystävän roolissa. Salainen agentti sai kaunottarelta tylyn tuomion.

Nykyisin singlenä elävä Kurylenko ei suostuisi ottamaan James Bondia poikaystäväkseen.

– Hänen kanssaan olisi kauhea lähteä ulos treffeille. Hänen persoonallisuutensa ajaisi minut hermoromahduksen partaalle muutamassa päivässä. Bond olisi liian vaarallinen ja epäluotettava läheisempään tuttavuuteen, Olga Kurylenko totesi Daily Mail -lehdelle.

Samassa haastattelussa neitokainen kertoo olevansa ”halpa deitti”, sillä hänen juottamiseksi humalaan ei tarvita kovinkaan suuria panostuksia.

– Juon alkoholia vain harvoin, joten tulen humalaan jo puolikkaasta shampanjalasillisesta. Sitten tanssinkin jo pöydillä, Kurylenko paljasti.

Ukrainalaissyntyinen Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman ja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.