Katy Perry löysi rinnalleen uuden komistuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Katy Perry on vaiennut julkisuudessa ihmissuhteistaan sen jälkeen, kun hän erosi rokkari Travis McCoysta. Riitaisan eron jälkeen Katy haukkui Travisia julkisesti ja kehotti muita naisia pysymään erossa hänestä.

Nyt Katy Perry on ilmeisesti löytänyt rinnalleen uuden komistuksen. Ainakin jos amerikkalaisia viihdejulkaisuja on uskominen. Perez Hilton kertoi tänään, että useammatkin lähteet ovat vahvistaneet Perryn seurustelevan laulaja Josh Grobanin kanssa.

– He ovat yrittäneet pitää erittäin matalaa profiilia, lähde kuiski Perezille.

28-vuotias Josh Groban julkaisi omaa nimeään kantavan esikoisalbuminsa vuonna 2001. Musiikkiurallaan hän on esiintynyt muiden muassa Ally McBeal -sarjassa, jossa hänellä oli myös puherooli. Hänen tuorein studioalbuminsa Noel julkaistiin vuonna 2007 ja se on myynyt tähden kotimaassa viisinkertaista platinaa. Viime vuonna julkaistiin lisäksi myös kokoelma A Collection.