Lady GaGa dominoi jälleen Britanniassa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady GaGa tanssittaa tällä hetkellä ympäri maailmaa jättihiteillään Just Dance ja Poker Face. Myös jälkimmäinen julkaistiin esimerkiksi Suomessa jo kuukausia sitten, mutta vasta nyt kappale on noussut komeasti arvostetun brittilistan ykköseksi.

Poker Face -kappaleen dominoidessa nyt Britannian singlelistaa Suomessa valmistaudutaan parhaillaan jo tähden seuraavan singlen julkaisuun. Lady GaGa täytti 23 vuotta viime torstaina, joten tähti sai juhlia syntymäpäivänsä lisäksi myös hienoa listasijoitusta. Virallisella brittilistalla hänen taakseen jäivät muiden muassa Flo Rida, Taylor Swift ja Kelly Clarkson. Hänen ensimmäinen singlensä Just Dance on edelleen brittilistan sijalla 12.

Muutama päivä sitten verkossa julkaistiin AOL Sessions -tapahtumassa kuvattu video, jossa Lady GaGa esittää akustisesti Poker Face -hittinsä. Tähti soittaa itse pianoa videossa, jossa kappaleesta kuullaan varsin erikoinen sovitus. Katso video tästä tai artikkelin alta.