Näin Rihannan pahoinpitely tapahtui, katso lavastettu video!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna pahoinpideltiin hänen poikaystävänsä Chris Brownin toimesta helmikuun alussa Hollywoodissa. Sairaalakuntoon pahoinpidelty tähti on alustavasti kieltäytynyt todistamasta oikeudessa.

Rihanna kertoi kuitenkin heti pahoinpitelynsä jälkeen poliisille lähes kohtalokkaista tapahtumista pariskunnan vuokraamassa urheiluautossa. Pian myös pahoinpidellyn supertähden valokuva levisi verkkoon. Sittemmin monet järjestöt ovat ottaneet paljon julkisuutta saaneen tapauksen malliesimerkiksi suhdeväkivallasta.

Nyt DoSomething.org -sivustolla ja YouTubessa on julkaistu valistusvideo, jossa Rihannan ja Chris Brownin väkivaltaisen riidan eteneminen kuvataan poliisiraporttien perusteella rekonstruoituna. Videon tarkoituksena on levittää tietoa erityisesti nuorten harrastamasta suhdeväkivallasta. Videon kertoja lukee tapauksen kulkua suoraan Rihannan kertomuksiin perustuvasta poliisiraportista. Katso video tästä tai artikkelin alta.