Bridget Marquardt uhkeana realitykuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä Playboy-moguli Hugh Hefnerin käsipuolesta ja The Girls Next Door -realitysarjasta tutuksi tullut malli-näyttelijä Bridget Marquardt sai äskettäin oman matkailualan realitysarjansa televisioon. Nyt kuvauksista on julkaistu valokuvia verkossa.

Travel Channel -kanavalla esitettävässä Bridget’s Sexiest Beaches -nimisessä ohjelmassa Marquardt tutustuu uimarantoihin ympäri maailmaa. Maaliskuussa kohteina ovat rannat Australiassa, Kroatiassa ja Jamaikalla. Huhtikuussa vuorossa ovat seksikkäimmät uimarannat Thaimaassa, Havaijilla, Espanjassa ja Meksikossa. Tuoreissa kuvissa Bridget Marquardt nähdään bikineissä. Katso kuvat tästä.

Playboy-kartanossa vuodesta 2002 saakka asunut, mutta viime joulukuussa sieltä pois muuttanut 35-vuotias Bridget Marquardt on poseerannut useita kertoja Playboy-lehden sivuilla. Nykyisin hän seurustelee ohjaaja Nicholas Carpenterin kanssa, jonka äiti on myös entinen Playboy-tyttö. Marquardt on nähty urallaan myös valkokankaalla esimerkiksi elokuvissa Scary Movie 4 ja The House Bunny.