Winehousen pakomatkan nolo loppu – takapuolesta kiinni aitaan, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on onnistunut pitämään matalaa profiilia sen jälkeen kun hän palasi venähtäneeltä Karibian joululomaltaan takaisin Britanniaan ja muutettuaan Camdenista hieman rauhallisemmalle alueelle Barnetiin. Uutta levyä parhaillaan työstävä poppari on kuitenkin nyt nähty erikoisissa merkeissä.

Amy Winehouse kuvattiin nimittäin toissapäivänä uuden kotinsa pihamaalla Lontoossa ylittämässä pihansa korkeaa metalliaitaa yhdessä mieshenkilön kanssa. Operaatio näytti varsin vaaralliselta. Laulaja uhmasi aidan piikkejä ilmeisesti siksi, että yritti poistua kotoaan häntä vaanineiden paparazzien huomaamatta. Katso kuvat tästä.

Operaatio ei kuitenkaan onnistunut, vaan kuvaajat ikuistivat tapahtuman. Amyn mukana ollut mies auttoi laulajaa kiipeämään aidan yli ja samalla hän esitteli kuvaajille keskisormeaan. Tämän jälkeen mies joutui kuitenkin käyttämään hieman voimaa, sillä laulaja jäi housuistaan kiinni aidan piikkeihin.