Katy Perry on sittenkin vapailla markkinoilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on ollut viime päivinä suhdehuhujen keskipisteenä. Muutama päivä sitten hänen kerrottiin löytäneen rinnalleen uuden komistuksen, laulaja Josh Grobanin, mutta nyt mies on kiistänyt tiedot.

Josh Groban on ilmoittanut tiedottajansa suulla, että hänellä ei ole suhdetta suosikkipoppariin, vaan he ovat vain ystäviä keskenään.

– Josh ja Katy ovat vain läheisiä ystäviä ja he viettävät aikaa yhdessä. He eivät kuitenkaan ole pari, tiedottaja Luke Burland kertoi People-lehdelle.

Katy Perry ei ole suhdetta kuitenkaan kiistänyt. Vielä pari päivää sitten julkkisbloggaaja Perez Hilton vannoi parin vain salailevan suhdettaan. Perez tunnetaan Katy Perryn ystävänä, joten se asettaa Grobanin tuoreen lausunnon mielenkiintoiseen valoon. Katy erosi edellisesta poikaystävästään, rokkari Travis McCoystä, aiemmin tänä vuonna.