Keira Knightley hihitteli seksikohtauksen uusiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Keira Knightley nähtiin äskettäin valkokankaalla elokuvassa Herttuatar. Eilen 24-vuotta täyttänyt neitokainen on nyt paljastanut nolon tilanteen leffan kuvauksista.

Georgianan roolia esittänyt Keira Knghtley joutui tekemään elokuvassa seksikohtauksen yhdessä 30-vuotiaan vastanäyttelijänsä Dominic Cooperin kanssa. Pitkästä kokemuksestaan huolimatta Keira ei aluksi onnistunut tekemään kohtausta halutulla tavalla, koska ei pystynyt pidättämään nauruaan.

– Seksikohtauksen aikana minulla oli onneksi vaatteet ylläni, mutta hänen piti käyttää ihonväristä vaippaa. Seksikohtaukset eivät ole koskaan helpoimpia ja sinun pitäisi tukea vastanäyttelijääsi, mutta en kyennyt pidättämään nauruani, Keira paljasti The Sun -lehdessä.

Kohtaus saatiin kuvattua vasta kun elokuvan ohjaaja piti Keiralle pienen puhuttelun ja vaati tätä kokoamaan itsensä.