Hollywood-tähti pyysi anteeksi lesboliittoaan, katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin lesbopari, televisioemäntä Ellen DeGeneres ja näyttelijä Portia de Rossi, virallistivat suhteensa avioitumalla viime kesänä muutama kuukausi kihlautumisen jälkeen. Julkkispari ei ole suhdettaan piilotellut, ja äskettäin Portia nähtiin jopa Ellenin haastattelussa.

Australialaissyntyinen Portia de Rossi, alkuperäiseltä nimeltään Amanda Lee Rogers, tuli suurelle yleisölle tutuksi supersuositusta Ally Mc Beal -sarjasta. Parhaillaan hän markkinoi uutta Better Off Ted -televisiosarjaansa, jonka ensimmäinen jakso nähtiin Yhdysvalloissa viime viikolla. Nyt näyttelijätär on tehnyt Jimmy Kimmel -ohjelmaa varten myös ironisen videon, jossa hän pyytää julkisesti anteeksi lesboliittoaan.

– En ajatellut kaikkia niitä ihmisiä, joita loukkasin avioitumalla. Se oli itsekästä. Siksi haluankin nyt pyytää anteeksi kaikilta niiltä ihmisiltä, joiden elämään avioitumiseni on vaikuttanut, Portia de Rossi kertoo vakavana.

Tämän jälkeen hän luettelee ihmisiä, joilta hän haluaa erityisesti pyytää anteeksi ja jotka ovat kärsineet kovasti avioliitosta. Mukana on myös homokoira, joka on valjastettu kantamaan homoliittoja vastustanutta mainosta. Katso video tästä tai artikkelin alta.

– Tiedän, että en voi mitenkään korvata sitä kipua, jonka olen aiheuttanut. Voin vain sanoa, että olen pahoillani.

Ellen DeGeneresin suosittua keskusteluohjelmaa esitetään nykyisin päivittäin myös Suomessa, kun uusi televisiokanava Liv otti sen ohjelmistoonsa.