Johanna Tukiainen paljasti musiikkimakunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen palkittiin viikonloppuna uudella The Most Talked Glamour Person of The Year -palkinnolla. Seiskan blogissaan tekstarijulkkis kertoi juhlineensa pystiä Helsingin yössä. Samalla hän paljasti myös oman musiikkimakunsa.

– Mun lempikappaleet ovat mm. Selenan Dreaming of You ja Enigman Once in a Lifetime. Soitimme siitä ihanan uuden version, jota en ole aiemmin kuullut. Eteläamerikkalainen artisti nimeltä Princessa esittää saman biisin tosi upeana versiona, Johanna Tukiainen kirjoitti blogissaan.

– Pidän myös mm. Jon Secadasta, Haddawaysta ja Bryan Adamsista. Kuten musiikkimaustani huomaa, olen oikein romantikko.

Viime kuussa Tukiainen kertoi Oscar-ehdokkaana äskettäin olleen näyttelijä Mickey Rourken lähetelleen hänelle kymmeniä tekstiviestejä. Tukiaisen siskokset tapasivat näyttelijän viime vuoden toukokuussa Miamissa sijaitsevassa Mokai-ravintolassa, jossa Hollywood-tähti Johannan mukaan olisi suudellut häntä pariinkin otteeseen.