Michael Jackson suututti eläinsuojelijat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Massiivista paluuta Lontoossa lähiaikoina tekevä poptähti Michael Jackson kertoi viime viikolla suunnitelmista, joiden mukaan hän haluaa saapua tulevien jättikeikkojen esiintymislavalle norsulla ratsastaen. Lisäksi norsun takana kävelisi pantteri kultaisessa ketjussa.

Suunnitelma on jo tuoreeltaan suututtanut eläinsuojelijat, sillä heidän mukaansa eläinten käyttäminen esityksissä kuuluu jo historiaan ja suuren tähden ei pitäisi antaa eläinten käytöllä huonoa esimerkkiä muille, The Mirror uutisoi.

Norsun ja pantterin lisäksi Jacko on ilmoittanut haluavansa keikkojen viidakkoteemaan mukaan myös uhanalaisia trooppisia lintuja, käärmeitä ja kolme apinaa. Eläinsuojelijat eivät halua konserteista eläinsirkuksia, joita suurin osa briteistä tutkimusten mukaan vastustaa.