Britneyn puhelu vuoti nettiin: ”Isäni uhkailee minua!” – kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman supertähti Britney Spears on onnistunut nousemaan elämänsä aallonpohjasta upeasti takaisin huipulle ja hittilistoille, mutta tähden taannoisista vaikeuksista muistuttaa vielä hänen isänsä määrääminen popparin holhoojaksi.

Tämä tilapäiseksi alunperin tarkoitettu järjestely on edelleen voimassa ja siten Jamie-isä päättää viime kädessä kaikista aikuisen tyttärensä asioista. Britney on jo pitkään pyrkinyt saamaan järjestelyn puretuksi. Nyt verkkoon on vuotanut puhelinvastaajan viesti, jonka kerrotaan olevan Britneyn viesti hänen lakimiehelleen. Siinä supertähti tekee mielenkiintoisen paljastuksen isänsä toiminnasta.

– Prosessin aikana isäni on uhkaillut useita kertoja, että hän ottaa minulta lapseni pois. Haluan vain varmistua, että kaikki sujuu hyvin ja te kaverit pidätte huolen kaikesta ja että asiat pysyvät samanlaisina huoltajuuden ajan, Britney kertoo viestissään.

Nauhan aitoutta ei ole aukottomasti vahvistettu, mutta Spears ei ole sitä vielä myöskään kiistänyt. Asiasta uutisoi ensimmäisen julkkisbloggaaja Perez Hilton. Nauhan aitouden puolesta puhuu myös se, että se on alunperin peräisin bloggaajalta, jonka BreatheHeavy.com -sivustoa Britneyn Jamie-isä on yrittänyt saada suljettua myös oikeudessa. Kyseinen viesti on jätetty 21. tammikuuta. Kuuntele nauha tästä tai artikkelin alta.