Hiphop-tähti Pharrell Williams raivostui yleisölle, katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta N.E.R.D. -kokoonpanosta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös soolouralla menestynyt hiphop-tähti Pharrell Williams oli äskettäin esiintymässä Emoryn yliopistolla järjestetyssä konsertissa. Artisti menetti kuitenkin malttinsa yleisön tunkeillessa.

Pharrell Williams pyysi lavan eteen tunkenutta yleisömerta siirtymään taaksepäin, jotta keikka voisi jatkua. Useiden tuhansien yleisö ei kuitenkaan ottanut ohjeita kuuleviin korviinsa, joten artisti menetti malttinsa.

– Te pilaatte tämän helvetin esityksen. Siirtykää taaksepäin! Kaikki ottavat heti viisi askelta taaksepäin, hän raivosi mikrofoniin.

– Siirtykäää nyt saa**na! Hän jatkoi hetken kuluttua.

Lopulta yleisö suostui ottamaan hieman pakkia ja artisti oli tyytyväinen suoritukseen. Tämän jälkeen keikka pääsi jatkumaan normaalisti. Tähden raivostuminen kuvattiin kännykkäkameralla videolle ja julkaistiin YouTubessa. Katso video tästä tai artikkelin alta.