BB-Niko riehui nuorisojoukon keskellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta potkut aggressiivisen käytöksensä takia saanut Niko Saarinen, eli BB-Niko, on ollut sittemmin useita kertoja otsikoissa erilaisten käsikähmien ja tappelujen takia.

Nyt verkossa on julkaistu kännykkävideo, jossa päihtyneen kuuloinen BB-Niko nähdään riehumassa yöllä nuorisojoukon keskellä. Katso video tästä tai artikkelin alta.

– Onko pakko hakee vi**u huomioo?! Mun huomiota on vi**u se, että ton näköiset vi**u pallinaamat tunnistaa mut vi**u kadulla, Niko raivoaa videolla nuorelle miehelle.

Tämän jälkeen Niko näyttää itse aloittavan käsikähmän tönäisemällä riitakumppaniaan rintaan. Tilanne näyttää päätyvän jo tappeluksi, mutta muut läsnäolijat tulevat riitapukarien väliin ja saavat tilanteen rauhoittumaan hieman. Lopulta edelleen raivoava Niko raahataan pois paikalta.