Hulvaton aprillipila: IRC-Galleriaan uudet tiukat säännöt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään vietettävän aprillipäivän kunniaksi IRC-Galleria on perinteiseen tapaansa viritellyt varsin hauskan aprillipilan. Tänä vuonna sivusto kertoo, että eduskunnan tietoturvavaliokunta on ottanut yhteisöpalvelun haltuunsa ja että palvelua ylläpitää jatkossa tietoturvavaliokunnan ylläpitojaosto.

Lisäksi sivustolla tulivat tänään voimaan muutoksen myötä myös uudet säännöt, joiden mukaan palvelun käyttö on rajoitettu 15 minuuttiin päivässä kutakin käyttäjää kohden. Myös Galtsun kuviin tuli samalla uudet rajoitukset. Jatkossa kuvien tulee olla tunnelmaltaan myönteisiä.

Synkkien, ahdistuneiden tai tunnelmaltaan määrittelemättömien kuvien lisääminen palveluun on jatkossa kiellettyä. Myös maisemakuvien suhteen Tietoturvavaliokunta vaatii erityistä tarkkuutta.

Luonto- tai maisemakuvia lisätessä tulee huomioida, että kuvat toimivat osaltaan myös Suomen valtion julkista mielikuvaa luovina elementteinä. Matkailun edistämistyöryhmän pyynnöstä roskat, romut tai epämiellyttävät maisemat ovat kiellettyjä kuvissa ja Suomi tulee esittää idyllisenä ja siistinä pohjoismaana. Kuvateksteissä on hyvä mainita eläin- ja kasvilajien suomen- ja latinankieliset nimet.

Uudet säännöt löytyvät kokonaisuudessaan tästä. Niiden mukaan IRC-Galleria harkitsee VIP-ominaisuuksien lakkauttamista eriarvoisuuden takia ja yrittää estää myös taantuman etenemistä.

Kulutuksen lisäämiseksi ja taantuman etenemisen pysäyttämiseksi tulemme piakkoin kaksinkertaistamaan kaikki hinnat ja nelinkertaistamaan sivustolla sijaisevien mainosten määrän. Suosittelemme kaikkia käyttäjiä tekemään mahdollisimman paljon ostoksia Galtsun Kaupassa työttömyyden lisääntymisen estämiseksi.