Osbournet liian rajuja – ohjelma hyllytetään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmien historiaa seitsemän vuotta sitten omalla realityohjelmallaan tehnyt Osbournen perhe on nyt palannut ruutuun. Aprillipäivänä nähty jakso saattaa kuitenkin jäädä viimeiseksi.

The Osbournes : Reloaded -ohjelman uuden tuotantokauden toisella jaksolla ei ole tällä hetkellä sovittua esityspäivää, vaikka kaudesta on jo nähty ruuduissa ensimmäinen jakso. Osassa kanavia se esitettiin heti American Idolin jälkeen, joten ohjelmalla oli runsaasti nuoria katsojia.

Ensimmäinen jakso sisälsi runsaasti karkeaa kielenkäyttöä ja Fox-kanavan johto harkitsi ohjelman hyllyttämistä jo ennen ensimmäistä jaksoa. Kanavaa Floridassa esittävä WPGX hyllyttikin ensimmäisen jakson, koska se oli johdon mielestä sopimaton. Nyt useat muutkin yhtiöt harkitsevan sarjan hyllyttämistä.