Möröt vastaan muukalaiset 3D

Elokuvat · Stara.fi

Uuden aallon 3D-animaatioelokuva Möröt vastaan muukalaiset marssittaa valkokankaalle koko joukon mörköjä, joiden on määrä pelastaa ihmiskunta avaruuden valloittajilta.

Susan Murphy joutuu hääpäivänään onnettomuuteen, jossa hän saa taivaalta putoavan meteorin niskaansa. Alttarilla hän kasvaa yllättäen 15 metriseksi ja jättikokoinen nainen aiheuttaa kauhua. Viranomaiset pidättävät Susanin ja sulkevat hänet laitokseen, jossa mörköjä pidetään piilossa julkisuudelta. Susan nimetään samalla Megarellaksi.

Pian ihmiskuntaa uhkaa kuitenkin avaruusrobotti kloonattuine sotavoimineen, ja heidän kukistamisekseen tarvitaan viimeisenä mahdollisena keinona myös mörköjen apua.

Möröt vastaan muukalaiset on hulvatonta koko perheen viihdykettä. Tarina on sujuvaa ja sisältää myös yllättäviä juonenkäänteitä, mutta ennalta-arvattavuus vie kuitenkin parhaan terän. Suomenkielinen toteutus on ensiluokkaista sekä käännöksen että toteutuksen osalta ja teknisesti elokuva on näyttävimmin toteutettu 3D-animaatio tähän mennessä. Äänirooleissa onnistuvat erityisesti Laura Birn ja Jorma Uotinen.

Genre: Animaatio

Ohjaus: Rob Letterman, Conrad Vernon

Pääosissa (suom. ääninä): Stan Saanila, Laura Birn, Jukka Rasila, Jorma Uotinen, Antti Pääkkönen

Ensi-ilta: 3.4.2009

Kesto: 1:36

Pisteet 4/5