Agnes Pihlava tekee paluun – uusi single tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun finalistina aikanaan tunnetuksi tullut Agnes Pihlava on tekemässä paluuta levytysrintamalle. Staran saamien tietojen mukaan parhaillaan työn alla on materiaalia uudelle albumille.

Agnesin vuonna 2006 julkaistu ja lähes kultalevyyn oikeuttavan määrän myynyt esikoisalbumi When The Night Falls saa pian jatkoa. Debyyttilevy julkaistiin toissa vuonna myös Japanissa. Uuden levyn materiaalia on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa.

Ensi syksynä julkaistavan albumin ensimmäisenä singlenä tullaan huhtikuun lopussa julkaisemaan kappale This Moment. Singlen ovat säveltäneet Tuomas ”Gary” Keskinen ja Stratovarius-yhtyeestä ja soolouraltaan tutuksi tullut Timo Kotipelto. Albumin äänitykset ovat parhaillaan käynnissä.

– Vuonna 2007 sopimukseni SonyBMG:n kanssa loppui ja päätimme pitää pienen tauon. Nyt minulla on takanani mahtavia muusikoita ja säveltäjiä, kuten Gary ja Timo Kotipelto, sekä biisien kirjottajia, kuten Tuomas Heikkinen, Agnes Pihlava kertoi.

– Voimme edelleen kuulla 80-luvun hengen uudella albumillani, mutta yllätyksiäkin on luvassa. Ihmiset, kenen kanssa teen nyt töitä, ovat ystäviäni, joten työskentely heidän kanssaan on mahtavaa.